Fyll i information så kontaktar vi dig


  EnkelrumDubbelrum


  JaNej   Boka bord

   Fyll i information så kontaktar vi dig

    Boka visning av festlokaler

    Fyll i information så kontaktar vi dig

    '

     Registrering

     OBS! Räknas ej som bokning utan är till för Skatteverkets kontroller. Du måste vara registrerad som säljare vid eventuell kontroll på plats av Skatteverket. När du väl är på plats får du din yta hänvisad av vår personal, som också tar betalt och ger dig ditt kvitto. Loppisyta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller.

     Erbjudanden

     Siggesta Hotell

     Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga ifrån eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?
     Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang, mycket frisk luft och avkoppling.
     Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vännerna eller kollegorna.
     Här kan du se våra paket och erbjudanden för vår hotellgäster eller gå direkt till bokningen via knappen nedan.

     Staycation på loven

     Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på 30% rabatt. 

     Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, fotbollsgolf, äventyrsgolf, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana!  Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar – avkopplande och vackert inredda.

     Weekend

     Njut av en övernattning på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, alla rummen är nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

     Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka bastun under ekarna när du är här och glöm inte att packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

     Hyr en flygel

     Boka en flygel exklusivt till ert sällskap för 15 000kr per natt.

     Siggesta Hotell består av sex fristående byggnader varav två herrgårdsflyglar.  Flyglarna har 6 dubbelrum med egen dusch och toalett samt ett rum för gemensamt umgänge och tillgång till egen trädgård. De är populära att boka för ett fira födelsedagar, generationsträffar, kompisgäng och familjer. Flyglarna bokas oftast i god tid så vi tar endast emot bokningar via mail till dessa.  Till varje flygel hör förutom ett allrum eller kök för umgänge också en “egen” trädgård att vara i och spela kubb eller bara vara.

     BO I SMEDJAN

     Boka smedjan med vänner eller familj.

     Siggestas gamla smedja är vårt mest exklusiva boende. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen som du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen. Sammanlagt finns här fyra bäddar.